Theo Kruse koninklijk onderscheiden

Op zaterdag 4 oktober 2014 werd Theo Kruse koninklijk onderscheiden als waardering voor zijn jarenlange  bijdrage aan het culturele leven in Denekamp. Burgemeester Cazemier spelde hem de versierselen op en betrok echtgenote Marian bij de huldiging. Het Euregio Operakoor zong een aantal liederen en de werkgroep Muziek deed een leuke voordracht in de vorm van “Tussen kunst en kitsch”. De heer Kleissen hield een voordracht over mythen en sagen. Voorzitter Ineke Naarding ontving alle gasten voor deze vrijwilligersbijeenkomst waarin Theo Kruse afscheid nam als voorzitter van de werkgroep Muziek. In het restaurant De Hoogklimmer  overhandigde zij namens de Culturele Raad Denekamp een geschenk aan Theo.  Door te klikken op presentatie kunt u een impressie zien van deze gebeurtenis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *